Verdant Hill – Kula Lumpur

Addresse: 6, Changkat Raja Chulan 50200 Kuala Lumpur, Malaysia

Borneo-skog omringet av en betong-jungel.
Midt i hjerte av KL (Kuala Lumpur)ble vi introdusert til dette fantastiske hotellet, en grønn lomme og et design som er spennende og innbydende.

Dette hotellet finner du rett ved den våkne livlige bargaten, som igjen fører deg opp til et av KL mest eksotiske streetfood markeder Jalan Alor- Bukit bintang området.
Gaten som er kjent fra utallige TV-serier og mat-reise programmer.

Her får du det beste av 2 verdener, Vi elsket hvor sentralt vi var, fordi vi fikk være vitne til all moroa og spenningen i denne herlige storbyen, samtidig som vi var på et lite fristed, kun en liten flukt unna.
Her på Verdant Hill får du virkelig det beste av begge verdener.
Og bare en Grab unna alt annet du måtte ønske å se i KL.

KL er nemlig ikke bare Malaysias hovedstad, det er som å oppdage 3 land i samme by, du har den Indiske delen, den kinesiske delen og den Malaysiske delen. Alle 3 like autentiske som å være i de landene de representerer.

Et fantastisk bra hotell til en middels pris, gode, rene rom, herlig terrasse med basseng, bar og restaurant. Men du bor kanskje her fordi du har tilgang på hele denne herlige storbyen.

Hotellet ligger som sagt i nærheten av mange barer, matboder og massasjesalonger. Et sted du må bo hvis du tilfeldigvis besøker Jalan Alor.
Det verdenskjente Jalan Alor, streetfood markedet:

Leave a Reply