Eurovision og besøk av våre beste.

Min vår-hage, fuglefamiliene og fotoshoot på Borrehaugene ♥️🌸🎶

For en fantastisk helg dette har vært, værgudene har virkelig spilt på lag med oss denne helgen, våren har eksplodert i hagen og vi har hatt besøk av vår herlige datter Naomi og svigersønn Roberto, det gjorde godt for mamma/svigemor hjertet (Og pappa/svigerfar hjerte) ❤️

Roberto og Naomi ❤️

Fredag eksploderte også hagen, tulipaner, vår stauder og Benjamin sitt Japankirsebær ‘Pink Perfection’ fylte hagen med farger fra hele fargesirkelen med alle nyanser. Ingenting er vakrere, og få ting gjør meg gladere og mer takknemlig enn akkurat April/Mai.

Lørdag 13.05.2023

Det å være så privilegert å kunne sitte i vår hage slik, midt i sentrum omringet av høye trær og busker og allverdens farger og vekster , er bare helt fantastisk.

Ikke nok med det, Lørdagen koste vi oss med show, opptredener, musikk og glamour i spektakulære Eurovsion, adresse Liverpool. Og det var mange bra og spennende bidrag i år og alltid noen som stikker seg litt ekstra ut.
Vant den beste?, det er jo det som er så fint med Eurovision, vi har alle våre favoritter.
Min favoritt i år var faktisk Frankrike, jeg syntes Sverige også var helt magisk, men på spillelisten min ble det Frankrikes Évidemment av La Zarra, som fikk plass.
Tattoo med Loreen blir nok hørt allikevel framover, og det gleder jeg meg til, for den setter seg fort på hjernen akkurat slik en Eurovison vinner skal gjøre.🤩

Spent stemning 🙂 vinner favoritten ?, Gratulerer til Sverige, fantastisk låt og sceneopptreden👏👏.

Søndag 14.05.23

Søndag morgen med en temperatur som minner om sommer, som byr deg rett ut på verandaen med en varm kopp kaffe og litt morgen jazz på øret.
Alle mine fuglevenner ønsker meg velkommen til en ny dag, og følger med på hva jeg driver med. (Det vanker stort sett noe godt i helgen, også for mine venner)
De er virkelig et fantastisk selskap, jeg kan sitte i timesvis å observere deres karakter og væremåte gjennom kameralinsen eller bare ved å lukke øynene og høre på sangen, og gjette på hvem det er som står på veranda-rekkverket nå.

En liten fotoshoot for rekesalat rakk jeg også før ettermiddagen sendte solen bak trærne. 🦐 og vi måtte si hadet og god tur hjem til våre aller beste.
PS! kanskje du snart ser et av bildene i butikken nær deg snart……

Varme, hav og reker….. kommer du nærmere sommeren enn det?

Leave a Reply