The Leela Palace – Bangalore

 6/2, Thanisandra Main Road, Tirumanahalli, Bengaluru 560064 – 28 minutter fra flyplassen.

Gjennomsyret av de tradisjonelle verdiene fra sin strålende indiske arv, ligger Leela Bhartiya City Bengaluru i den uberørte delen av Bhartiya City.
Bare en halv times kjøretur fra den internasjonale flyplassen, byr dette hotellet på ekte moderne luksus med sitt fantastiske moderne interiør og sin legendariske gjestfrihet, unektelig det foretrukne Hotellet i Nord-Bengaluru. Særlig om du ønsker deg noen dager med komfort og luksus etter kaoset i sentrum.

Vi bodde på Leela Palace i 2N og 3D, og hvert eneste møte vi hadde med personalet helt fra innsjekking til utsjekking ble vi møtt med vennlighet og gjestfrihet.
Maten var fantastisk og her har du mange ulike valgmuligheter, i nydelige lokaler og omgivelser. Om du ønsker å spise et måltid eller bare sitte i baren med god musikk og isklad drikke er hagen og bibliotekbaren 2 herlige alternativer.

Vi vil alltid minnes vårt opphold her, vi fikk til og med deltatt på et Indisk bryllup, og de tok oss med på et av deres brudebilder, fantastisk 😂

Vi bestilte pick up på flyplassen fra hotellet da vi ankom Bangalore, du kommer deg til hotellet på billigere måter enn det men for oss var dette vårt første møte med Bangalore og vi ble litt satt ut av det glade kaoset, vi raskt lærte oss å elske.

Videoen er fra inngangspartiet

Bildene over kommer fra The Leela Palace sin facebookside, gå inn på deres facebookside for mer informasjon om dette nydelige hotellet. Rommene får du i alle prisklasser men området er for alle og det var dette området jeg falt for når jeg booket dette hotellet, denne grønn lungen i en stor by med flere millioner mennesker. Etter lange dager med utforskning av steder og severdigheter er det alltid deilig å kunne trekke seg tilbake til ro og frisk luft.

Vi brukte ikke så mye tid på hotellet under vårt opphold, mye å prøve å utforske på veldig få dager. Men vi spiste både på Citrus, Zen og var flere ganger på Library Bar. Det er bare positivt å si om alle plassene og det vil du se om du går på Tripadvisor også.

Restauranter på The Leela Palace

Citrus – resturant

Asiatisk, middelhavs-, europeisk og indisk mat

Jamavar – restaurant

Specialty Indian Restaurant, for å nyte indiske delikatesser.

Zen – restaurant

Japansk, kinesisk, koreansk og thailandsk mat tilbys på Zen – den panasiatiske spesialitetsrestauranten

Bildene fra Zen tilhører @Debolina Ray

Le Cirque Signature – restaurant

Franske og italienske retter, kan nytes her

Library Bar

Et bredt utvalg av alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer kan nytes i Library Bar. Noe for alle og enhver.

Leela Palaces spa tilbyr et bredt utvalg av behandlinger og massasjer. Spaet har også treningssenter, badstue, dampbad og boblebad.

Leela Palace Bangalore ligger i midten av frodige hager som sprer seg over 7 hektar, og har innredning som gjenspeiler storheten i den svunne koloni tiden, The Leela kan skryte av fasiliteter som et utendørsbasseng, et spa- og velværesenter, yogastudio og 4 prisbelønte mat og drikke / spisemuligheter.

Hagen


Avgiftsfri, privat parkering tilbys for de som kjører selv.

Bli med oss rundt i Bangalore 1
Flere opplevelser når vi utforsker Bangalore 2

Bli med på en liten reise rundt på dette vakre hotellet i Banglore

Leave a Reply