The chocolate Factory

95/4 Soi Hua Hin 65, Petchkasem Road, Hua Hin, Thailand, Prachuap Khiri Khan

Det tok noen år før jeg tok turen hit, jeg var litt forutinntatt og tenkte vel litt at dette kun var et sted for turister. Et sted for søtsaker og souvenir, men der tok jeg feil.

Dette er virkelig en fantastisk restaurant, litt dyrere enn de små lokale Thai restaurantene men absolutt et sted du bør prøve for variasjonens skyld.
Her får du mat for alle ganer, også Thaimat, og de fleste gjestene her er også Thaier.

De har et sjokolade, kake, dessert menykart du ikke finner andre steder, og maten du får servert er en kulinarisk opplevelse for sansene.

Vi har feiret bursdagen min her, det er en stor restaurant med plass til mange personer og store/middelsstore selskaper.
Vi har også bare dratt hit for en avveksling fra våre favoritt Thai restauranter i Hua Hin.
De har en sjokoladefabrikk her men du får dessverre ikke lagd egen sjokolade, noen jeg håpet på når vi besøkte stedet første gang.

Men de har et stort utvalg for de som elsker sjokolade, og det er også et supert sted å kjøpe gaver på til de du er glad i.

Det er godt med parkering både på siden og bak bygget, en viktig faktor for oss er også det gode klimaanlegget de har på varme dager 🙂
Det er 2 store verandaer, en foran og en bak, hvor du kan sitte uten om du heller vil det.

Kreativ mat

Stilig interiør

Koselig atmosfære

God mat

Stor meny

Det er delte anbefalinger om dette stedet, de fleste bemerkninger handler om personalet og deres innstilling til gjestene.
Jeg personlig har ingen klager på personalet men føler at det bør nevnes siden flere har bemerket akkurat dette.

På tur til Pranburi? prøv disse stedene:

Leave a Reply