The Baguette – Hua Hin

11/103-105, foran Soi Hua Hin 39 Petchkasem Road, Hua Hin Subdistrict.


Dette er en av våre favoritt lunsj steder i HH, her spiser vi ofte om vi er på farta eller har med gjester som ikke har blitt helt vant til Thai maten ennå.
Men også fordi de har utrolig god mat og utvalg her.

The Baguette har alt fra Thai mat, Europeisk mat, middagsretter, frokost, supper, paier, baguetter, deserter, ulike varme drikker og kalde drikker. Her får du også kjøpt grove rundstykker/baguetter og brød til å ta med hjem om du bor her.

Det er veldig god atmosfære her, bra lokaler og som du ser på bildene så er det ikke bare europeer her, nei det er faktisk mange asiatiske turister og mest av alt Thaier her.

The Baguette har to utsalgssteder, en på hver side av veien, vi har vært på begge men vår favoritt er den som ligger på venstre side inn mot Hua Hin sentrum fra Cha Am, rett over veien for SIRI living (Hagemøbler, parasoller osv, forøvrig den beste (dyreste) butikken for kvalitets hagemøbler) 🤩

Verdens beste Minestronesuppe får du her, du kan spise den på restauranten eller ta den med hjem. Det kan du med alt du kjøper her, og det benytter vi oss av hver gang vi er innom.

Min favoritt er baguette med Bri og tomat, jeg kjøper en og tar med en, en helt perfekt lunsj eller et mellommåltid😍

https://www.thebaguettehuahin.com/

Leave a Reply