Siam@Siam – Design Hotel Bangkok

865 Rama 1 Road,
Opposite National Stadium,
Wangmai, Patumwan, Bangkok 10330
Thailand

Benjamin, meg og Naomi på utsiden av Siam@Siam design hotell

Vi har vært i Bangkok mange ganger de siste 23 årene, vi har overnattet på mange ulike hoteller i mange ulike prisklasser. Men Siam@Siam er vår absolutte favoritt. Det er mange grunner til akkurat det, i tillegg til å være et kunstverk av et hotell, ligger det kun 5-10 minutter unna alt du måtte ønske deg av shopping og best av alt, det ligger rett ved Nasjonal Stadium som er hovedplattformen for skytrain.

Stasjonen ligger på Rama I Road vest for Pathum Wan-krysset, der National Stadium, MBK Center, Siam Discovery Center, Bangkok Art and Culture Center og Siam Square ligger og alle knyttet til stasjonen med skybridge. Det er også i gangavstand til Siam Center og Siam Paragon, som ligger ved Siam stasjon. Jim Thompson House, et populært thailandsk silkemuseum for Jim Thompson, ligger rett overfor stasjonen i Soi Kasemsan 2.
Så som dere ser, det er akkurat her dere vil være om dere kun skal være i Bangkok 1-3 netter.

Bilder du ser er fra mange ulike opphold og mange ulike årstall, så hotellet har fornyet både design og kunst med årene. Men atmosfæren, lokasjonen og gjestfriheten er akkurat den samme. Gjør som oss, bo midt i smørøye av Bangkok, 5-10 minutter unna Skytrain om du vil til andre deler av Bangkok.

Ruud familien`s home in Bangkok
Benjamin og Naomi i resepsjonsområdet
Min bursdag feiret på Siam@Siam

Nydelig uteplass i skyggen rett ved inngangen til hotellet

Chim Chim Restaurant

Hva med en kunstinspirert sosial middag i hjertet av Bangkok ?

En kafé og et tilholdssted for hele familien, her kan du være hele dagen i Bangkok, hvor kvalitetskaffe og koselig lett mat møter levende kunst og design. Chim Chim er åpen for frokost, lunsj, middag og brunsj hele dagen, og serverer hjemmelagde favoritter med kreative vrier.

TAAN Restaurant

TAANs kreative thailandske kjøkken feirer landets mat-håndverkere og deres unike ingredienser. Kokken Monthep “Thep” Kamolsilp (se bilde under) og kjøkkenteamet hans er stolte av å jobbe tett med uavhengige lokale bønder, hvis høykvalitets, sesongbaserte ingredienser gir inspirasjon til en stadig skiftende meny.

Paradise Lost Bar/Restaurant (The Roof Gastro tidligere navn)

En neotropisk cocktailbar høyt over Bangkok

Gå opp til 25. etasje, og du vil finne et livlig sosialt fristed viet til innovative cocktailer, eklektisk musikk og gode vibber.
Paradise Lost trosser alle forventninger til hva en bar på taket skal være, og forestiller seg en nær fremtid hvor verden er i ferd med å komme seg etter en miljøkatastrofe.

Pool & Fitness

Gå inn til den stilige poolside, dit kommer du ved å ta heisen opp til 11. etasje.
Få brunfargen eller ta deg en stol på første rad til Bangkoks strålende solnedganger, kos deg med noen fra baren.

Rommene

Rommene er quirky, men likevel komfortable, rommene er designet for å skape glede.
Alt er designet for å gjøre det litt bedre å våkne og sovne, samt gi en ekstra fargeklatt til ditt Bangkok-opphold og det gjør de i aller høyeste grad. Som alt annet på Siam@Siam elsker vi rommene, sengene, badet og ikke minst designet.

Alltid deilig å lande her etter en lang flyreise eller dagen før en lang reise tilbake til Norge.
Oversiktskart over Skytrain
Siam@Siam ligger ved National Stadium (W1) som er første stasjon og platformen som kobler begge Skytrain rutene sammen.

Vårt favoritt shoppingsenter er uten tvil MBK sentret som ligger rett ved vårt favoritt hotell Siam @Siam.
Men du bør få med deg det fantastiske akvariumet i underetasjen til Siam Paragon, designer butikkene og alt det andre Bangkok har å by på av gatemat, travle markeder og mye mer..

Dette stedet og masse annet kan du lese om i innlegget “Bli med når vi utforsker Bangkok”

Andre hoteller i Bangkok

Leave a Reply