Purimuntra Resort and Spa – Restaurant

97 Moo 4 Ban Pak Nam Pran, Prachuap Khiri Khan – Pran Buri

Purimuntra er først og fremst et Spa resort et beach resort noen skritt fra Pran buri sin vakre strand linje.
Vakrere kan det knapt bli om du lengter etter en avslappende ferie nær stranden uten fest og mas.

Vi tok turen til Purimuntra for å spise lunsj på deres restaurant Palm Tree, vi kombinerte besøket med et besøk til Kui Buri og Sam Roi Yot nasjonalpark.

Dette tilbyr Purimuntra Resort deg og dine

Dette villa resortet gir deg alt du trenger, kveldsstemningen med vakre solnedganger, ta deg en spasertur langs stranden med fantastisk utsikt over Khao Kalok.

Her kjenner du havets pust!

Med en innkvartering her får du mer enn vakker utsikt, Purimuntra Resort and Spa gir alle reisende en særegen opplevelse på alle plan, er anmeldelsen fra en av gjestene deres.
Det er gode rom i begge villasonene og hovedbygningen har havutsikt fra alle rom.
Pluss et svømmebasseng liggende nær sjøen for de som ønsker avveksling fra sjø og saltvann.
Det er også strand-senger tilgjengelig for soling helt nede ved stranden.

Bilder under er hentet fra deres facebookside, trykk på ikonet for å se og lese mer om deres sted.

Vårt besøk til Purimuntra og Palm Tree Restaurant

Dette var en av restaurantene Tripadvisor anbefalte oss når jeg søkte etter gode lunsjsteder i Pran Buri.
Vi har vært på mange flotte restauranter i nærheten og ville derfor prøve noe nytt.

Det er litt spesielt å kjøre langs stranden i Pran Buri etter Covid. Det er så tomt i gatene, forlatte hoteller og nesten følelsen av at du befinner deg i en glemt og forlatt by.
Noe som er fryktelig synd, ikke bare fordi Pran Buri er et vakkert sted med mange ekstraordinære natur opplevelser, de beste strendene og nasjonalparken med Lotus innsjøer, grotter og et enormt dyreliv. Det er selvfølgelig en stor faktor, men Pran Buri byr på stillhet, nydlige økologiske, landlige og vakre restauranter, mangrovepark og et behagelig rolig tempo. Hit drar vi ofte bare for å komme litt bort fra Hua Hins byliv. Selv om vi bor på Hin Lek fai hvor det er relativt stille. Men her får du stillhet på en helt annen måte, nede ved den vakreste strand, parklommer for grilling, gatemat hele veien langs kystveien og brusende trær og palmer for skygge.
Slik kan du tilbringe hele dagen til du vender nesen hjem etter en helt fortryllende solnedgang, full av ro og god energi.

Men ved enden av denne veien parallelt ved kystveien lå altså dette flotte resortet, litt slitt av et par tunge år uten gjester men fortsatt vakkert.

Vi bestilte ikke noe ekstraordinært, kun en helt vanlig lunsj med tilbehør, vi var her for å oppleve en ny atmosfære, vise at vi setter pris på disse perlene som virkelig stikker seg ut.

Hver våre forfriskende ferske juicer og en club sandwich.
De fleste vet nok hva det er men for dere som ikke vet det:
Når du bestiller en club sandwich, får du ofte en tallerken med stablet, ristet brød lagvis med kalkun eller skinke, bacon, skinke, salat, tomat og majones. Selv om ingrediensene kan variere, er sammensetningen både enkel og gjenkjennelig

Etter en god lunsj, tok vi turen ned på stranden….. trenger ikke si så mye om den, bildene sier sitt. 👌🏻🤩

Fjellene på bilde er Khao Kalok.

Flere spennende steder i Pranburi
Mangrove forrest er et fantastisk sted å dra til, her kan du gå rundt på opphøyde brostier eller via båt langs elvene i skogen.
En av de beste og vakreste restauranter i Pran Buri….. må besøkes

Leave a Reply