Nous Hotel KL


Lot 39 Jalan Tengkat Tong Sin Off Jalan Bukit Bintang, Kuala Lumpur 50200 Malaysia

Nous Hotell i KL er et lavbudsjett hotell. Men til tross for at det er et 2 stjernes hotell er dette hotellet ratet til 4-5 stjerne på Tripdvisor.

Hotellet ligger midt i hjerte av Kuala Lumpur, og har alle de de fasiliteter du trenger rett på utsiden.
Her sover du, resten av dagen utforsker du KL.
Og jeg skal love deg at etter en dag ute i hjertet av KL, sovner du som en baby her på dette hotellet.

Hotellet er spennende designet, friske farger og mange kreative løsninger. Du får mye for pengene og du kommer til å reise derfra tilfreds på alle måter.

NOUS HOTEL KL er et koselig hotell i minimalistisk URBAN-stil med 20 rom, midt i det pulserende og fargerike området Bukit Bintang i KL. Hvert rom er unike, men alle rom tilbyr eget bad med dusj og toalett, queen size-seng, klimaanlegg, LCD-TV med kabelkanaler og gratis Wi-Fi.

Daglig rengjøring 😅hmm, er ikke det reneste hotellet jeg har overnattet på, det må jeg tillegge) men de har 24 timers resepsjonsassistanse,

NOUS HOTEL KL er den ideelle hotellet for dagens enkle reisende, på jakt etter komfort med stil og budsjett i byen. Her er du plassert i gangavstand fra de viktigste turiststedene, som:
Petronas Twin Towers, KL Tower, Merdeka Square, Central Market, Malls (Pavilion, Suria KLCC og mange andre), samt fra den berømte Jalan Alor (gatemat) og Jalan ChangKat (natteliv). ).
Den nærmeste MRT/Momorail-stasjonen “Bukit Bintang” ligger mindre enn 3 minutter til fots, og kobler deg til KL Sentral og KLIA.

Viktige regler, haha

Absolutt hotellet for deg som ønsker komfort men mest av alt ønsker å bruke pengene på opplevelsen på utsiden av hotell døren.
Vi hadde et supert opphold her, rett ved vårt favoritt sted Jalan Alor (gatemat markedet).

Da går turen opp til Jalan Alor, se eget innlegg

Leave a Reply