Maison Dalabua – Luang Prabang

Hvis du planlegger en tur til denne sjarmerende byen, vil jeg fortelle deg hvorfor du absolutt bør bo på Maison Dalabua. Jeg lover deg, dette boutiquehotellet er en oase verdt hver krone.

Hotellet Maison Dalabua ligger i Luang Prabang, en ca 5-minutters spasertur fra sentrum og nattmarkedet.
Hotellet ligger i en liten sidegate utenfor hovedveien som fører inn i hjertet av byen, i et rolig område av byen, men nær nok til å komme til sentrum enten til fots eller ved å låne en av hotellets gratis sykler. (Turgåing og sykling er de viktigste måtene folk kommer seg rundt i byen. Du kan også ta en tuk-tuk, men de tar betalt for turister også er det unødvendig om du ikke må.)

«Dette hotellet er førsteklasses med en spektakulær hage. Vi har reist rundt i nesten hele verden og mye i Asia og Sør-Stillehavsregionen, jeg har aldri bodd på et sted med en så vakker hage, som å bo i et eventyr: Lotusdammer, orkideer, tillandsia osv. osv.
Hotellet var godt designet, veldig rent, personalet veldig vennlig og godt trent.

Fra det øyeblikket du setter foten på denne eiendommen, blir du oppmerksom på detaljer overalt i og rundt hotellet. Fra den lyse og luftige, innbydende lobbyen, til overnattingsstedene rundt liljedammene og svømmebassenget, føles Maison Dalabua i Luang Prabang som en luksuriøs jungeloase.
Det har vært en stor glede å bo der og vi kommer helt klart til å bo her også neste gang vi besøker Luang Prabang.

Vi hadde rom med verandaen rett ut mot den vakre Lotus dammen, kort vei over en liten bro til restaurant område.

Bassengområdet: Hotellet har fasilitetene du forventer fra et boutiquehotell av dette kaliberet.
Benytt en av hotellets gratis sykler for en tur gjennom byen.
Eller gjem deg vekk i ettermiddagsvarmen med en dukkert i bassenget, med en så rolig og avslappet setting, vil det bli vanskelig å faktisk avslutte badet.

Resepsjonen og ulike rom.
Maison Dalabua kan også tilby Spa behandling, barna valgte en 90-minutters massasje. Massasjen var $ 55, dette er absolutt ikke billige priser for Laos, (sammenlignet med de mange spa behandlingene du finner i byen, massasje for $ 15), men på Maison Dalabua visste vi at vi ville få kvalitetservice i et rent behandlingsrom.
Dette er ting som noen alltid er villig til å betale en høyere pris for.

Frokost i paradis

Frokost området, med fantastisk organisk og kortreist mat. Matvarene blir kjøpt inn samme dag fra morgenmarkedet rett nede i sentrum.
“En fantastisk frokostbuffé”

Leave a Reply