Liam`s Freedomfond – frivillighetsarbeid

Hvor enn vi er/har vært i verden sammen som familie, har vi støttet, iverksatt eller blitt med på ulike prosjekter, etter 2016 har vi hatt mulighet til å bidra mer med hjelp fra alle våre følgere og sponsorer.

Liams Freedomsfond ble opprettet i 2016, etter at vår sønn Benjamin Liam Ruud, tragisk døde i en alder av bare 18 år. Hans personlighet var kjærlighet og omtanke for de rundt seg, ingen skulle oppleve utenforskap og alle fortjente en klem.
Slik var han uansett hvor vi befant oss i verden, og slik har hans søster og vi som deres foreldre også vært. Men hans engasjement var som hans personlighet mer lidenskapelig, noe som ble veldig synlig etterhvert som han ble større, -både mennesker som hadde det vanskelig, samt dyr som f.eks. gate/villhundene i Hua Hin, Thailand fikk oppleve hans kjærlighet og omtanke.
Vi har fortsatt i hans fotspor og forsøker i hans navn å gjøre den lille forskjellen i hverdagen for de som trenger det mest, være den dråpen i havet alle trenger.
Her vil dere kunne følge vårt arbeid og kanskje selv delta og/eller dele av egne erfaringer og/eller frivillighetsarbeid.
Alle bildene som blir delt på Hennysway, har vi fått tillatelse til å dele.
Hvis du ønsker å bidra eller har tips til oss om gode prosjekter som treffer de som trenger det mest, legg gjerne dette i kommentarfeltet under.

https://www.nrk.no/vestfoldogtelemark/1.13112597

https://www.gjengangeren.no/nyheter/horten/kultur/en-siste-hilsen-til-benjamin/s/5-60-63802

Mange av våre prosjekter er i Asia og Norge

Liam`s freedomfond i Hua Hin – Thailand

Vi har mange ulike prosjekter i område rundt og i Hua Hin (fordi dette er vårt hjem i Asia), flere av disse prosjektene styrer fondet selv, men siden vi ikke får vært der nede så mye vi skulle ønsket har vi inngått samarbeid med flere privatpersoner og organisasjoner vi kjenner godt til og stoler på.
I under kategorien til denne siden, vil du se ulike prosjekter og hjelpe oppdrag vi har bidratt til og gjennomført, både før vi ble Liam`s freedomfond med sponsorer og etter vi fikk så mange bidrag, fra alle de som ønsket at Benjamin sitt engasjement for dyr og mennesker i nød skulle leve videre.

En rosa elefant helt fra Horten året er 2015.
Ikke så ofte han får så mye oppmerksomhet, året er 2016

Naomi Anina Ruud, en dag i Hua Hin.
Liam`s Freedomfond deler ut mat, klær, medisiner, toalettsaker, skolesaker, pledd, stoler, bord, batteridrevne lamper, penger, bøtte toaletter til eldre og leker til de minste, dette er mennesker og familier som trenger alt.
Men det gjør også vondt når du ble spurt av desperate mødre om du kan ta deres barn med deg hjem.
Vår hjelp kan skape håp og kanskje vi sammen kan gjøre en liten forskjell.
Kanskje vi kan skape hverdagsglede for andre med enkle midler.
Midler vi dessverre selv ofte tar som en selvfølge.

Villhundene i Thailand – Henrik Ruud
Jeg, Nina H Ruud i et av Hua Hin`s fattigområde

For å se våre prosjekter rundt i verden kan du gå på underkategorien til denne siden i menyen.

“Flere Freedomfond prosjekter” – her kan du følge vårt og fondets arbeid/prosjekter, her i Norge eller hvor vi enn befinner oss i verden.

Følg oss gjerne og bli våre supportere, ved å donere et ønsket beløp via donate knappen i menyen.
Det nytter å hjelpe, sammen gjør vi en stor forskjell for noen.

Følg oss på Instagram (trykk på ikonet under)

https://hennysway.no/category/liams-freedomfond-veldedighet-og-frivillighetsarbeid/liams-freedomfond-sine-prosjekter.

Følg oss også på Facebook (trykk på ikonet under)

Leave a Reply

Sharing The Joy Of Life