Liam`s freedomfond ulike prosjekter i Norge

Liam`s freedomfond støtter mange ulike prosjekter og organisasjoner i Norge og Europa. Spesielt under pandemien hvor det nesten har vært umulig å reise rundt i verden har fondet konsentrert seg mest om å hjelpe de nære. Det er selv i ett av verdens rikeste land, forferdelig mye fattigdom.
Og det er kanskje nettopp i et slik land dette vises i enorme kontraster.
Vi som fond vil alltid støtte gode prosjekter og organisasjoner.

Under ser du noen av de vi jevnlig støtter sammen med våre supportere.

Vi gjør en forskjell sammen, vi er dråpen ❤️

Horten hjelper Horten var et av tilbudene Liam`s freedom støttet igjennom hele Covid-19 perioden og også etter.
Fantastisk initiativ av ekteparet Frodo og Jill.

“Horten hjelper Horten”

Horten kommune ble heldigvis ikke så hardt rammet av Covid-19 pandemien og krysser fingrene for at det forblir slik i fremtiden også.
Vi opprettet «Horten hjelper Horten» som en hjelpeside vi kunne ty til hvis vi trengte hjelp.Da vi ikke ble så hardt rammet har vi heller ikke sett spesielt mye bruk av siden og vil med dette utvide bruken av siden. Vi åpner nå opp for at folk kan bruke dette som en kanal til å informere folk.

Vi vil at Hortens befolkning skal komme nærmere hverandre og støtte de lokale.
Hilsen Frodo, Jill og Glenn 🙂

Renee M Pedersen = Artsprout

Mine søstres kunstauksjon stoppet 15. mai, samme dag som vår elskede sønn døde for to år siden ♥️🙏 hun ga alle auksjonspengene til Liam’s Freedom Fond.
Takk #artsprout og Renee for alle donasjonene dine nå og hver måned. Du utgjør en enorm forskjell for så mange barn, familier og gatehunders liv.
Hjertet ditt ♥️ er stort og jeg vet at Liam ville vært så stolt over å dele gavene dine med de mindre heldige. Vi hans søster og foreldre vil stolt bruke donasjonene dine klokt og det betyr at vi kan hjelpe mange mennesker 😍😘 takk

Leave a Reply