Let`s sea beach restaurant Hua Hin

Let’s Sea Hua Hin Al Fresco Resort

83/188 Soi Huathanon 23, Hua Hin-Khaotakieb Road Hua Hin

Let’s Sea har banebrytende kul design og en kulinarisk Hua Hin strand-front, overdådig service og fantastisk mat.

Let’s Sea er et lite resort med et stort hjerte. Et sted for fortryllende strandeventyr og uendelige romantiske muligheter.

Dette er restauranten jeg inviterer til selskap, flere av mine bursdager er feiret akkurat her med våre nærmeste venner, familie og vår thai familie.
Dette er ikke den billigste restauranten men heller ikke den dyreste, dette stedet er mer enn mat, dette er en helhetlig opplevelse, og det er akkurat det du betaler for og det du får.
Du får retter i alle prisklasser alt fra veldig billig til veldig dyrt 🙂 det samme gjelder vin utvalget.

Bilder over er lånt fra deres facebookside, bilder under er fra mine selskaper.

I følge deres egen facebook side, har deres strandrestaurant vært et favorittmål for lokale og internasjonale matelskere i 15 år. Selvfølgelig kan du forvente appetittvekkende lokale og internasjonale retter, et ypperlig utvalg av viner og cocktailer, men vi tror den virkelige attraksjonen er den fantastiske stemningen og den spektakulære sjøutsikten du nyter ved et måltid utendørs her.

Denne restauranten tilhører et hotell ved samme navn som restauranten.
Vi har ikke selv overnattet på hotellet men hvis man skal tro Tripadvisor, og de 1255 personene som har lagt igjen en tilbakemelding der på dette hotellet, så er dette et hotell med 4,5 av 5 stjerner 🙂 gå inn å sjekk selv, om du tenker at det hadde vært deilig med en natt eller to på dette hotellet.

Leave a Reply