Lebua at State Tower

1055 State Tower, Silom Road, Bangrak Bangkok

Lebua at State Tower er luksuriøse suitehoteller med luksuriøse suiter, fantastisk utsikt, god mat og en skybar alle ønsker å besøke.

Et luksushotell i verdensklasse med etasjer på etasjer av byens mest berømte restauranter – alle med spektakulær, vidstrakt utsikt over Bangkoks dynamiske skyline.
Opplev verdens første vertikale reisemål på lebua at State Tower.

Dette skriver de om Lebua på egen nettside:

Vi tar vare på detaljene, store og små, slik at du kan oppleve det beste av Bangkok – både ute i byen og i selve State Tower. Byens beste shopping og sightseeing er bare en tuk-tuk, Skytrain eller båttur unna.

Opplev den beste serveringen og barhopping? Enda bedre – det hele er bare etasjer fra hotellrommets dør.

Det amerikanske magasinet Travel Pulse viser at The Dome på Lebua er blant de mest “hot kulinariske hub-hoteller rundt om i verden”, og Travel Pulse berømmer verdens første vertikale reisemål for sin samling av superlative takrestauranter og barer.
Utpekt er Chef’s Table Bangkok, 2-Michelin-stjerner Mezzaluna Restaurant, Pink Bar og Sirocco Restaurant… her har du det beste bare et par etasjer unna der du selv bor.

Og dette er kanskje et av de beste hotellene og et av de beste stedene å bo i Bangkok, Lebua at State Tower har mottatt verdensomspennende anerkjennelse og en rekke priser siden åpning.
Så om du ønsker deg et førsteklasses opphold, må du ta en natt eller to på Lebua, selv om det kanskje ikke er et slikt hotell du ellers booker deg inn på.
Det er virkelig verdt opplevelsen og prisen for et helt vanlig rom er ikke avskrekkende, se vedlagt pdf. dokument, over det dette hotellet har å by på, for oss som bor her eller om du bare ønsker å spise på en av deres prisbelønte restauranter.
Eller hva med å tilbringe kvelden i Skybaren, den er bare helt fantastisk.

Vårt besøk på Lebua at State Tower

Dette er som dere sikkert ser et nydelig hotell og hotellets skybar anbefales over hele verden og var også vårt trekkplaster.

Dette var en unik opplevelse, og vi storkoste oss, dette hotellet er litt over the top og mer enn vi trenger og pleier å bo på.
Når det er sagt, så handler det mer om oss og våre reise ønsker/behov enn hotellet og alt det ekstra ordinære de har å by på.

Men vi har bodd her og vi hadde nok booket det engang til, bare for å omsvøpe oss selv i litt ekstra luksus. 🤩

Det er kleskode for å komme inn i Lebuas Skybaren, og vi hadde ikke tatt med oss klær for annet enn, strand, jungel, trekking og små gjemte lokale perler på en helt vanlig ferie rundt i Thailand.

Men med litt kreativitet, klarte også vi nåløyet for kleskoden:
Atletiske eller sportslige uniformer, tøfler, strandsandaler og flipflops er ikke tillatt. Herrer må unngå ermeløse klær, shorts og åpne sko. Vær oppmerksom på at vår smarte uformelle kleskode gjelder for barn også.

Det er også kun lov til å fotografere på utvalgte områder:
Fotografering er ikke tillatt på våre etablissementer, med unntak av utvalgte områder.
Bruk av droner, stativ, forlengere. til mobil og eksterne blitsenheter er ikke tillatt.
Men som du ser av mine bilder under, de utvalgte områdene holder i massevis som bekreftelse på hvor du er og hva du ser.

Hva finner du i nærheten av dette hotellet?


Silom Road, sammen med Phloen Chit og Siam-området, er blant de beste shoppingområdene i Bangkok, dens beliggenhet i det sentrale forretningsdistriktet sørger også for mange matalternativer, som kan kompletteres med et stopp på en av de mange irske pubene punkterer hele veiens strekning.

Området er mest livlig om morgenen, det tradisjonelle matmarkedet rett over gaten fra Wat Khaek (aka Sri Maha Mariamman Hindu Temple) er en veldig interessant side av lokal kultur og handel, ta deg en tur for den ekte Thai følelsens skyld..
Området er også tilgjengelig for både takeaway og spising, her får du nydelige måltidene i et hyggelig nabolag, de serverer hovedsakelig til turister her, men rettene er fortsatt autentiske, friske og velsmakende. Kom tidlig om morgenen for en “saktekokt, problemfri kyllingbiryani”, eller den beryktede “khao new dam sang kaya” – bestående av litt knasende svarte riskorn, kombinert med en dæsj med vaniljesaus og lett kokoskrem – rett og slett en magisk liten dessert du bør prøve!

For dere som er sent oppe på kvelden i Silom-området kan man alltids stikke innom den døgnåpne BURGER KING shappa, eller smake på gateselgeres thailandske supper, omeletter over ris, grill-kuler med diverse kjøtt osv., som alt smaker enda bedre med en kvelds-drink til.

https://lebua.com/hotels/lebua-at-state-tower/things-to-do/

På linken over og i innlegget under, kan se alt det dette området i Bangkok har å by på.
Det aller meste av andre severdigheter, er kun få skytrain holdeplasser unna.
Du kan også bruke Lebua sin transport båt, som går fram og tilbake til skytrain stasjonen hele tiden.
Skytrain er den aller beste måten å komme deg fram i Bangkok på.

Saphan Thaksin (S6) er nærmeste stasjon. 500 meter unna

Caroline and Neil – the creatives behind CK Travels
Andre fantastiske hoteller i Bangkok

Leave a Reply