Til grillretter eller som en liten forrett.
Funker supert til snacks også 👌🏻


Ingredienser:
1/4 medium hvit løk, skrelt
2 ss hakket jalapeño (juster etter hvor sterk du vil ha den)
2 fedd hvitløk, skrelt
1 boks (ca. 400 g) grillede hakkede tomater med hvitløk
(f.eks. “fire roasted”)
Saften av 1/2 fersk lime
1/2 ts kosher salt (eller vanlig salt)
2 ss fersk koriander
Fremgangsmåte:
Ha løk, jalapeño og hvitløk i en food processor eller blender.
Tilsett de grillede tomatene, limesaft, salt og fersk koriander.
Kjør alt sammen i noen sekunder til du får ønsket konsistens – enten glatt eller litt chunky.
Smak til og juster gjerne med mer lime, salt eller jalapeño etter smak.
Server med tortillachips eller bruk den som topping til tacos, burritos eller salater!



Tips: Salsaen blir enda bedre etter noen timer i kjøleskapet, da smakene får satt seg.
