Hvem er jeg?

“Mitt liv har vært en berg og dalbane av gleder, nytelse, kjærlighet, sorg, skuffelser, utfordringer og mestring”
Jeg har vært i det dypeste svarte hullet vi som mennesker kan være, men nå er jeg igjen på vei opp mot lyset og det er her jeg skal vie hvert våkne sekund for å være.
Mitt liv skal igjen fylles med små og store opplevelser, for jeg og min familie må vise vår døde sønn at vi ikke tar for gitt det han ble frarøvet.

Langt over middels glad i å reise, fotografere, spise god mat på spennende steder og bidra tilbake til mennesker og dyr, der hvor jeg befinner meg i verden og hjemme.
Usikker på om jeg skal velge den korte eller lange versjonen om meg, men for at dere som leser bloggen skal kunne få et forhold til meg og mine verdier må jeg nok gå for en versjon sånn midt i mellom.
Vår nevø og fostersønn Noah, vår datter Naomi og vår svigersønn Roberto. (deler med tillatelse)

Vår familie bestod av oss 4, men etter hvert kom det også fantastiske avlastnings-barn og fosterbarn. Utover det har vårt hjem vært et åpen hjem for alt som kan krype og gå, helt til det siste barnet flyttet ut og fortsatt.

Vårt hjem også kalt “Mamas hotel” var hjemmet der alle samtaler var like viktige og velkomne. Et hjem der unge kunne be om råd, kunne spørre om ting og emner som var vanskelige å dele uten å bli stemplet eller avvist.
Et hjem der ingen gikk sultne fra eller ikke fikk overnatte, om de hadde det vanskelig andre steder.

Jeg har i hele mitt voksne liv arbeidet innen helse og omsorg.
Alltid jobbet for, med og sammen med mennesker med ulike bistands behov, funksjonsnedsettelser og/eller mestrings-utfordringer.
De siste 18 årene som leder men også som prosjekt koordinator og rådgiver.

Samtidig med jobb og barn har jeg tatt ulike utdanninger, både innen prosjektledelse og emner innen master i ledelse.
Jeg ble i 2010 også diplomert muskelterapeut på Balanz.

På ettermiddagen/kvelden drev jeg min lille klinikk i bakgården med ulike former/teknikker for muskelterapi, fysio-øvelser, stretching, trigger-punkt akupunktur og svensk massasje, klinikken het Hideaway Spa og var absolutt basert på mine tanker, mitt livssyn og filosofi om en helhetlig omsorg og helse, med emner som meditasjon, avspenningsteknikker og velvære.
På grunn av egen helse måtte jeg dessverre legge klinikken ned i 2015.

Men dette forklarer egentlig ikke hvem jeg er, kun hva jeg har jobbet med og er utdannet som.

For at dere skal få en forståelse av hvem jeg er som menneske og hvorfor jeg ønsker å dele en blogg om mine/våre og andre sine opplevelser, må jeg gå litt under huden på meg selv og dele av mine verdier, opplevelser og mitt tankesett.
Jeg ønsker at dere skal bli kjent med meg via mine innlegg og bilder, jeg håper og tror jeg kan inspirere, gi råd, veilede dere enten på reise, hjemme eller i menneskelige relasjoner.

Jeg tror jeg har mye å bidra med, og jeg mener at vi alle kun er ett valg unna endring.
Vi kan velge hva vi ønsker å fokusere på, vi kan velge å se forbi komplikasjoner og uviktig skurr, vi kan velge å se muligheter, å se forbi bagateller, begrensninger og sykdom.
Vi kan velge å leve, fylle livet med det som er viktig, det som gir energi og som døyver smerte og sorg.

Dere vil også bli min nøkkel til endring, for selv om setningen er lett å skrive er den absolutt ikke bare lett å utføre. Så denne bloggen blir deres og min reise til å gjennomføre endringer store og små, leve livet slik hver og en av dere ønsker, se å bruke naturen til glede og nytte.
Sammen skal vi finne de små øyeblikkene i hverdag og på ferie som gir livsglede, og all negativ energi vil etterhvert drukne i en positiv håndtering av alt det som måtte komme vår vei.
For hverdagen består av så mange små fantastiske øyeblikk, man må bare løfte blikket litt for å se dem og det håper jeg du og jeg kan gjøre sammen..

Et av mine forbilder Bruce Lee

Sharing The Joy Of Life