Her sparer du ikke på råvarene, kjøp en god og ordentlig loff.
Skjær nesten skiver i hele loffen, fra start til slutt med 1-2 cm mellom skivene. (ikke skjær igjennom, kun halvveis)
Fyll til loffen
1/4 kremfølte piskes
Rør/vend inn i kremen 1 pakke med majones
Hakk opp et par vårløk og tilsett
Litt purreløk
Skinke biter
4 hardkokte egg
Smak til med:
Salt og pepper
Sitron rasp
Putt fyllet mellom alle de opdskårede skivene i loffen.
(Her kan du selvfølgelig fylle med det du selv liker, passer sikkert supert med grillet kylling også)
La loffen stå litt før du steker den, så den får trukket til seg alt fyllet.
Dryss deretter ost over hele toppen av loffen, her anbefaler jeg 100 gram Jarlsberg og 100 gram parmesan (ekte, ikke fra boks),
så varmer du loffen i 12-15 minutter på midt i stekovnen i forvarmet ovn på 200 grader.
Dette er enkelt og vil helt garantert imponere dine gjester slik det gjorde med meg første gang jeg smakte retten.
Fylt loff kan varieres i det uendelige.
Kun fantasien setter grenser.
Loffen ble servert som lunsj i vårt selskap, og den mettet akkurat så lenge at vi seinere på kvelden koste oss med reker og annet sommer digg.
Annen favoritt med Baguett – Bánh mì
Prøv den, super enkel og smaker helt fantastisk godt. 👌🏻
2 thoughts on “Hennysway favoritt – Fylt Loff”