En helt vanlig Torsdag

Jeg må si det er givende å holde på med denne bloggen, jeg føler at jeg gjør noe nyttig for meg selv, minner meg selv på hvor heldig jeg er og kanskje kan jeg inspirere andre litt også i hverdagen.
Kanskje hjelpe andre å se sitt eget liv litt utenfra og legge merke til alt det fantastiske som skjer i eget liv i mellom rutiner, hverdagslige gjøremål, utfordringer og vaner.

Det er jo ikke sånn at det skjer så utrolig mye nytt hver eneste dag men bare det å sitte her på mitt lille kontor med litt BB-King på høyttaleren og dele litt av det jeg tenker er viktig, og som gir meg livsglede i hverdagen, gjør med fokusert og takknemlig.
Det jeg gleder meg aller mest til nå, hvis jeg går ut av her og nå boblen er at jeg har fått keramikk i dag..
Det er et materiale jeg ikke er vant med å lage noe av men jeg har allerede en hel masse tanker og ideer om hva jeg ønsker å gjøre med den.
Om jeg får det til eller ikke, spiller ikke så stor rolle for meg men jeg vet jeg kommer til å kose meg med det og uansett resultat skal jeg dele det med dere.
Det er god læring i å bare gjøre, så nå når denne Torsdagen her opp på B9 atelieret nærmer seg slutten, gleder jeg meg til morgendagen.
Jeg må jo si at jeg også fikk et lyn besøk av Naomi og hennes venninne Anne fra Oslo i dag også og bare det i seg selv kan jeg leve på i flere dager… for noen gode jenter/damer. Det er inspirerende å høre om deres hverdag og det de er opptatt av, det holder meg oppdatert og nysgjerrig.

Min lille hule

Leave a Reply