Chatchai Market i Hua Hin

Flott ferskmatmarked for de lokale i Hua Hin
Ikke så langt fra Clock town og ved siden av Night Market etter mørkets frembrudd.

Markedet ble bygget i 1926 til ære for kong Rama VII, dette er Hua Hins største market for ferske råvarer.
De syv takene har vært de samme gjennom årene som et symbol i ærbødighet for kongen ( måten de bøyer seg og er konstruert).


Utforsk dette markedet i løpet av dagen, se lokalbefolkningen og restauranteiere gjøre sin daglige handel, mye fersk mat, tørket sjømat, tørket frukt og mye mer, prisene er billige, spesielt for sjømat.
Det myldrer av folk på dette markedet om morgenen, lokale, innflyttere og turister kommer for å handle til seg selv, sine lokale restauranter og/eller bare for å oppleve stedet og mangfoldet.

Dette er virkelig et morsomt marked, det eldste av markedene jeg har besøkt i Hua Hin. Det er et stort utvalg av kjøtt og masse sjømat.
Frosker og insekter også tilgjengelig, samt store fruktstativer med masse eksotiske frukter, grønnsaker, urter og krydder. Noen tilberedte matvarer får du også, som krydder blandinger/pastaer til ulike retter som Panang, green curry osv. Desserten med mango og klebrig ris, for du fra en av de berømt lokal forhandlerne også.
Hvis du liker fiskepasta, fiskesaus, reker, krabbe og/eller tørket sjømat, er det et stort utvalg her og det ser ut til å være av meget høy kvalitet. Krabbene skinner blått og er bare et syn for øye

Absolutt en ekte og kortreist smak av det lokale matmangfoldet du får her i denne provinsen.
Hvis du ønsker å prøve litt god mat, serveres det fra den sørlige inngangen til dette stedet, fantastiske thailandske desserter og nudler vært å prøve.
Her støtter du virkelig lokalbefolkningen.

Du kan spise her, kjøpe blomster her og de selger også noe klær, et rimelig alternativ til restauranter, samtidig som du kan kjøpe og tilberede hjemme om du bor her.
Det er veldig mye billigere og bedre kvalitet på råvarene her enn hos de store butikkkjedene.

Her kan du fint sette av noen timer for å få med deg alt :), prøv nye ting, la deg friste av lokale delikatesser.
Chat Chai åpner klokka 04.00, men sjømat enda tidligere, markedet stenger klokken 14.00 hvis du vil ha ferske grønnsaker og fersk sjømat, bør du gå før kl. 11.00, da flere pakker ned ferskvarene allerede ved 12.00 tiden.

Hua Hin vil ikke skuffe deg med vingårder og vakre strender heller, se innlegg her:

Leave a Reply