Bålpanne og sinnro på Knudsrødhytta

For en dag og for en utsikt, Knudsrødhytta har virkelig invitert lokalbefolkningen til et sted man ikke annet kan enn å kose seg, og det gjorde vi virkelig i dag etter en herlig skogstur ved Borrevannet.
Gapahuken er en gave til deg som ønsker gode opplevelser med familie og venner uten at det koster deg en krone (kun medbrakt mat).

Her er alle velkomne, ta med deg litt mat, drikke og ved, og du har et flott uteområde med helårs bålplass, romslig gapahuk, grillmuligheter, kanopadling og aktivitetsløype.
Knudsrød er et gammelt sommersted med hele 13,6 mål tomt, så det er plenty rom for lek og moro for både store og små, gammel og ung.

Knudsrødhytta er en del av Dnt Horten, så denne hytta kan leies,
det har jeg gjort både for å holde sommerfest og når vi hadde sommer samling med kolleger.
Vi hadde også faktisk møte her i gapahuken under Covid, det var helt perfekt, vi var utendørs, fikk sett hverandre men samtidig fikk vi også holdt avstand 🙂
Selve huset/hytta er utstyrt med et normalt kjøkken, som inkluderer servise til 40 personer, oppvaskmaskin godkjent for offentlig bruk, kjøleskap og mye mer.
Det er to stuer og romslig plass til oppdekking, samt sengeplass til 20 personer.

Denne hytta ligger idyllisk til i Hortensmarka like øst for Borrevannet, så etter en god tur gjennom skogen langs Borrevannet, var det ekstra deilig å bare sette seg ned å nyte solen og utsikten over Borrevannet og pumpehuset.
Det var ingen andre der når vi var der, så det var en absolutt stillhet, kun med innslag av knitrende bål, sildrene bekker og vårglad fuglekvitter.
Og det må jeg si er lykke!

Dette er balsam

Hver søndag er det også åpen turkafe her på Knutsrød, fram til kl. 14.30

https://horten.dnt.no/leie-av-knudsrd/

Ønsker du kanskje lese mer om hva Dnt Horten kan tilby, eller ønsker du og familien kanskje å bli medlem?, da kan du sjekke på lenken under:

https://horten.dnt.no/

Leave a Reply