Baan Kong & Yaa – Thai Restaurant

14 Moo 10 Tambon Hin Lek Fai, Amphoe Hua Hin (På fjellet)

Dette er en av våre absolutte favoritter i Hua Hin, mest av alt på grunn av beliggenheten og de naturskjønne omgivelsene .
Dette er nok et sted der du finner flest Thaier og det er også det som gjør stedet mer autentisk, engelsk kunnskapen hos de som jobber her er varierende, men de er mye bedre i engelsk enn jeg er på Thai, så det er ikke noe å si på det. 🙂
Menyen står på både engelsk og thai ,så det byr ikke på noen problemer i det hele tatt, med smil, gestikulering og vennlighet finner vi/dere ut av det sammen.

Men for å beskrive dette stedet må jeg ty til engelske adjektiver,… dette er stedet der to ord er festet til pannebrasken min , …..tranquility og serenity som forsåvidt betyr mye det samme.
Ro i sjelen, vakende maller, farge eksplosjon fra maten på tallerken, lotus og vannliljer som speiler seg i dammen, skvulpende, lett vuggende egne små flyte brygger med nydelig, variert og rimelig thaimat.

Her får du en helhetlig opplevelse til en rimelig penge..
Og ønsker du å holde selskaper som bursdag, bryllup eller andre typer selskaper, har de egne litt større flytebrygger også til dette formålet, også med inne-område med aircondition.

Under ser du bilder fra noen av våre besøk

Anbefales på det sterkeste 🤩

Henrik tog seg en liten sykkeltur på dammen
Ingen rester på tallerken her, flere gjester venter på servering 😂

Grill kveld, bursdagsfeiring, lett lunsj eller innholdsrik middag. Her finner du alt 😍

Liknende vakre restauranter på Hin Lek Fai

Se i menyen for flere innlegg, det er sååå mange gjemte perler i Hua Hin og områdene rundt.

Nydelig kafe og restaurant
En absolutt favoritt

One thought on “Baan Kong & Yaa – Thai Restaurant”

Leave a Reply