B9 galleri – kunst, hobby, kurs og glede

Følg oss på Facebook og/eller Instagram (trykk på ikonene under)

B9 galleri – balsam for sjelen

B9 galleri var starten på vårt liv uten barn i huset, et liv vi skulle fylle med hverdagsglede og kreativitet.
Her på denne siden vil jeg dele med dere hvordan vi jakter på nettopp det, gleden av å forsvinne inn i fantasien og la kreativiteten ta deg utenfor hverdagens A4 rammer.

Vil du lære mer om tegning og maling?


Kreativitet og fantasi er egenskaper vi alle er født med, men etter hvert som vi vokser opp, er det flere av oss som bruker mer den venstre hjernehalvdel enn den høyre.
Som barn er det oftest motsatt, men dette kan alle trene opp igjen og det vil Henrik undervise i når kan starter sin tegneskole.
Henrik vil etterhvert kjøre igang med ulike kurs, som tegnekurs, malekurs både med akryl, akvarell og olje, komposisjon, form og fargelære m.m.
Henrik har undervist i alle de fagene nevnt over her tidligere og flere andre programmer som Web Design, Web Master, Coral painer, Krita, Adobe photoShop, Adobe illustrator, 3D modellering, 3D-visualisering, WebDesign, Adobe GoLive m.fl. i mange år og på flere ulike skoler.
Så her kan du lære mye og skape deg mange aha opplevelser og gode hverdags-øyblikk imens du dykker inn i din godt gjemte fantasiverden.
Som han selv sier, alle kan bli gode til å tegne! man må bare lære seg teknikker på å trene opp den høyre hjernehalvdelen igjen og det er det han lærer deg på grunnleggende tegnekurs.
Jeg vil legge ut en link til hans kurssted når det nærmer seg kursstart.
Hva ønsker du å lære mer om?, legg gjerne igjen en kommentar i kommentarfeltet under.

Trykk på linken under og registrer deg på B9galleriskolen, du trenger ikke ta kurs for å registrere deg men ved å registrerer deg, får du tips, råd, moro og masse informasjon helt gratis!

Bruk underkategoriene

Under B9 galleri siden finner du 4 ulike underkatergorier.
Tryk på disse hvis du ønsker å se, vite mer om hva vi gjør og hva vi kan tilby.

Kreative dager på B9galleri atelier – her legger vi ut ulike arbeider og samlinger, og mye hverdags moro

B9galleri skolen – Henrik underviser i ulike fag, har ulike digitale kurs og etterhvert også oppmøte kurs rundt i Horten, han deler teknikker og viser små triks og tips gratis (registrer deg for nyheter og moro)

Utstillinger – Egne og andre sine utstillinger vi deltar på eller besøker.

Museer – vi drar på ulike museer, deler opplevelsene med dere, her er det mye å se og ikke minst, mye å lære.

Leave a Reply

Sharing The Joy Of Life