Anantara Hua Hin Resort

43/1 Phetkasem Beach Road, Prachubkhirikhan, Hua Hin 77110

Vårt aller første møte med Hua Hin var November år 2000.
Alt var nytt, varmen, fuktigheten, lydene, fargene, dyrene, plantene og maten.
Alle inntrykkene var som en opplevelses eksplosjon for oss alle, vi reiste med våre 2 barn som da var 3 og 6 år gamle og etter 2 overnattinger i Bangkok, skulle vi være 10 dager på dette fantastiske resortet.
Det er akkurat like nydelig i dag som det var for 23 år siden og vi har feiret flere julaftener der siden, siste julaften i 2021 under Covid.

Vi bruker også restaurantene hotellet har, som er i topp klasse og ligger øverst på Tripadvisor over restauranter i Hua Hin.
En av disse heter Sai Thong, en sjømatrestaurant med fantastisk havutsikt.
Mens Hua Hin er kjent for sin utsøkte sjømat, viser Sai Thong frem det beste fra lokale farvann. De har også hentet råvarer fra hele landet for å samle de beste ingrediensene som krabbekjøtt fra Surat Thani, svart gris fra Nhan og spesialgrønnsaker fra Chiang Mai og Lumpang.
Dette er virkelig en matopplevelse du ikke vil gå glipp av.
De har også restaurant Rim Nam og Baan Thalia, begge med 5 stjerner på Tripadvisor.

https://www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g297922-d9785777-Reviews-Rim_Nam_Anantara_Hua_Hin_Resort-Hua_Hin_Prachuap_Khiri_Khan_Province.html?m=19905

Vi bodde også på Anantara i år 2007 noen dager, da vi igjen var i Hua Hin men denne gangen valgte vi å bo på 3 ulike hoteller i Hua Hin, for å erfare flere alternativer.
Nå har vi eget hus her i Hua Hin, så vi benytter oss kun av hotellets tilbud og helhetlige opplevelser, når vi ønsker å unne oss noe helt spesielt :).
For vi blir aldri lei av dette fantastiske stedet, det er noe ekte over resortet, litt Lanna preg med terakotta farger, utsmykking og design. Fantastiske Thai bygninger og myke linjer omgitt av en frodig hage med vann og utallige trær og planter.

Et besøk hit anbefaler jeg absolutt alle i Hua Hin å ta, om du er du Hua Hin på ferie og trenger et sted å bo, eller du allerede bor her i Hua Hin og bare ønsker opplevelser litt utenom det vanlige, for variasjonens skyld.
Bor du et annet sted, kan du allikevel nyte andre hoteller sine restauranter, så ta turen til en av Anantara sine topp restauranter ved sjøen 🙂 .

Anantara år 2000

Første gang i Thailand og første gang på Anantara beach resort.
En spennende reise, som 14 år senere førte til at vi kjøpte hus i Hua Hin.
På disse 14 årene reiste vi over hele Asia på jakt etter det beste stedet å tilbringe pensjonisttilværelsen vår på.
Chiang Mai kom høyt opp og det gjorde også Vietnam.
Men Hua Hin er et fantastisk sted, akkurat passe stort med hav, fjell og alt midt imellom.
Det er en relativt rolig by og mye av dett skyldes nok at dette er et kjent feriested for Thaier.
Kongens palass har også ført til at byen Hua Hin har fått et status stempel, det igjen resulterer til at det føles tryggere å være akkurat her.
Men selv om man bor i Hua Hin, stenges ikke porten til nye opplevelser, nye fantastiske steder, byer og land. Vi nyter alt det Hua Hin bringer oss nærmere og snart har vi også både raskere togforbindelser og større flyplass. Men fram til det er det kun 2,5-3 timer til Bangkok og flyplassen som bringer deg akkurat dit du måtte ønske i og utenfor Thailand.

Anantara år 2007

Andre gang på Anantara, og minnene vi hadde fra år 2000 ble bekreftet og forsterket, stedet var like vakkert som for 7 år siden, vi har et helt spesielt forhold til dette fantastiske hotellet og området rundt.

Anantara og ulike julefeiringer, her fra år 2017 og år 2021
Bilder fra restaurantene Anantara har

Rim Nam (5 stjerner på Tripadvisor)

Sai Thong (4,5 stjerner på Tripadvisor)

Baan Thalia (5 stjerner på Tripadvisor)

Legger ved hotellets egne video av stedet og området rundt

Pony Cafe

Denne nydelige cafeen ligger ikke så langt fra Anantara, jeg anbefaler alle en lunsj eller middag på herlige Pony cafe (trykk på innlegg for å lese)

Leave a Reply